Johanne Lærum Espeseth

Profesjonell Sminkør / Makeup Artist

Hei! Mitt navn er Johanne Lærum Espeseth. Jeg er en utadvent person som elsker å drive med alt mulig innen sminke. Jeg har tatt min utdannelse fra Art Complexion makeup skole, hvor jeg nå jobber som lærer assistent. Jeg holder for øyeblikket på med en hudkonsulent utdannelse fra Hudkonsulent Akademiet. 

Om Meg

Jeg er ei blid og svært kreativ jente på 21 år fra Sande i Vestfold. Min interesse for sminke er stor. Jeg syns det å være på shoot og visninger er utrolig gøy. Det å sminke skjønnsminke er lærerrikt og spennende. Men jeg er også ekstremt interessert i teater og sfx sminke. Det å kunne forvandle en person til en totalt annen syns jeg er kreativt og veldig morsomt.  

Jeg tok min utdannelse fra Art Complexion Makeup School. Det er et ettårig studie hvor vi lærer om skjønnsminke, avansert skjønnsminke, fashion, hår, teater, spesialeffekter med mer. Jeg ble uteksaminert den 16. juni 2019 med et godt snitt og best i klassen. Nå jobber jeg blant annet på skolen som lærer assistent og som freelance makeup artist. 

Jeg gikk tidligere på klesdesign på Solborg Folkehøyskole, hvor jeg utviklet meg innen søm. Noe jeg hadde veldig nytte av når jeg skulle ha eksamen i teater. Da sydde jeg meg mine egne kostymer. 

Jeg har akkurat startet mitt studie til å bli hudkonsulent på Hudkonsulent Akademiet. Noe jeg ser på som sært viktig i min jobb. Huden er det første som må behandles før man kan legge en fin sminke. 

 

 

 

 

 

makeup

Naturlig hud, glødende hud, matt hud, huden er det viktigste i en makeup! Jeg kan legge en fin hud, med avanserte øyeteknikker og stramme rød lepper! 

Hår

Jeg kan style og sette opp enkle hår frisyrer. Stramme hestehaler, krøller, bølger, brudeoppsatts, tuppering og gi mer volum til håret. 

SFX/TEATER

Jeg interesser meg mye for spesialeffekter og teater. Jeg kan blant annet lage arr og småskader, kuttsår, og diverse forskjellige karakterer. 

Erfaring/Utdanning

ART COMPLEXION
August 2018 – Juni 2019

Ettårig makeup utdannelse fra Art Complexion Makeup Skole. 

HUDKONSULENT AKADEMIET
November 2019 – dd

Tre måneders nettstudie med eksamen til å bli hudkonsulent. 

SOLBORG FOLKEHØYSKOLE
August 2016 – Mai 2017

Ettårig studie på klesdesign. 

Følg meg på sosiale medier

Er du interessert i arbeidet jeg gjør er du hjertelig velkommen til å følge med på sosiale medier. Der oppdaterer jeg jevnlig, og legger ut arbeidet jeg driver med i hverdagen. 

Trykk på ikonet under for å komme direkte. 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Følg meg

Send meg en e-post